Fördela ruccola på två förrättstallrikar och ringla lite crema balsamico över. ruccola. Ringla över rikligt med flytande honungoch toppa med de rostade pinjenötterna
Chevretoastmedhonungoch pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Chevretoast. fuccacia (se recept under etiketten bröd)vitlöksfyllda oliver som jag bara marinerat med lite olivolja och provencaliska kryddorett fat med serrano, mozzarella, ruccolaoch melon (jag tog galiamelon, tycker den är jättegod)klyftpotatis med aioli, "tomatbarbecuesås" och soltorkadetomatersås/dressing (felix)chevre-toast toppat med solrosfrön ochhonungbruchettamed tomat- och basilikarörakycklingbitar (marinerade och ugnsbakade)räkorHär kommer recepten
TOAST MED LUFTTORKAD SKINKA OCH FETAOSTKRÄM. Valnötter eller pinjenötter – hackade att toppa med. ev lite honung att ringla över och/eller såsen som jag skrev om ovanför
Ringla rikligt medhonung på alla skivorna. Jag tillhör dem som föredrar en god förrätt framför efterrätt och tänkte därför dela med mig av några förrättsfavoriter som lagas då och då i mitt kök
Chévre är ännu en unik ost som jag ibland använt i förrätter, som exempelvis - Chévretoast medhonung, pinjenötter ochruccola - Ugnsgratinerad Chévre med rödbetor - Chèvre i smördegsknyten Den passar väldigt bra med sötma, som exempelvis i denna rätt