Måndag morgon, klockan talar lite lätt irriterat om att det är dags att gå upp. Jag vaknar till lite och trots den hyperansträngande arbetsdagen dagen innan med avslutande öl så kände jag mig peppad inför vad som komma skall
Mmm, kycklingen blev riktigt saftig när man steker den på 150g och låter den gå till 66g intill benet för att sedan tas ur ugnen, lindas in i folie och efterdra till 70-72g
rödbetscarpaccio med chevrecreme. Lax med rödbetscarpaccio & chevrecreme. 17 november 2014, 16. 17Hejsan. Här kommer ett tips på en smak kombo som gifter sig galant med varandra
Servera med ugnspotatis, chevrecreme och kvisttommater. Hört talas om Welsh Lamb. Troligtvis inte. Trots att det brukar kallas världens godaste lammkött är det nämligen relativt okänt i Sverige
Korv är riktig snabbmat med stor möjlighet till variation, här med coleslaw och chèvrekräm. För att göra det riktigt snabbt använder vi färdigkokta rödbetor
Torka av kotletterna med hushållspapper och snitta dem i fettkanten. Salta och krydda kotletterna med peppar och rosmarin och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 4 minuter per sida
150 g chevrecreme. 150 g chevrecreme. God fortsättning på 2015 får jag börja med att säga. -) Nu ser jag fram emot ett nytt spännande och händelserikt år och jag har redan flera kockuppdrag inbokade