Klickade crème fraiche över, saltade och pepprade och in i ugnen grader 200 grader i ca 30 minuter, jag använder termometer för att den ska bli riktigt saftig ca 57 grader
Sätt på ugnen på grillelement och full värme. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
2 personer 4 färska rödbetor med skalstrimlad sallad1 morotnågra cocktailtomaterhonungchevréost i rulle1 näve wahlnötter1-2 skivor grovt bröd alt surdegsbrödSkala rödbetorna och skär dem i små klyftorKoka rödbetorna i lättsaltat vatten tills de blivit al dente i ca 10 minuterlägg upp strimlad sallad på tallrikar med grovriven morot (rev med potatisskalaren) samt tomater i klyftorstek brödskivorna i smör på båda sidor så de blir lätt krispigagratinera brödet med skivad getost i ugnen tills osten smältr lite lätt
Baconostpaketen kan förberedas och stoppas in i ugnen just innan servering. Baconlindad chevré4 port1 förpackning President Petits Chevres Doux1,5 paket baconromansalladdressing gjord på fransk senap, balsamvinäger, olivolja, salt, svarpeppar och fryst persiljaSlå på ugnen. In i ugnen i ca 15 minuter tills baconet ser klart ut. 1 förpackning President Petits Chevres Doux
Skiva chevren i breda skivor och lägg uppe på päronen. Sätt ugnen på "grill", högsta värmen. Lägg brödet i en ugnsform, ringla över olivolja och flingsalt
Lägg plåtpapper på en ugnsplåt. Tillaga högt upp i ugnen ca. 12 personer 1 baguette400 g chevreost4 tsk honung1 kruka timjan1 dl pinjenötterSätt ugnen på grill och 250 grader. 400 g chevreost
Galetter med chevre, valnötter och spenat. Låt ugnen vara på. Rosta dem i ugnen med olivolja, honung, salt och peppar på ca 200 grader i 30 minuter tills de är mjuka rätt igenom. Ringla över honung, peppar och lite salt och grädda i ugnen på 200 grader tills osten har smält och fått en fin färg
Vi la in skivade rödbetor och chevre i ugnen, rostade valnötter och blandade till en fikonvinigrätt. I måndags gjorde jag det som man alltid bör göra men sällan orkar