Det går bra att frysa in den här cheesecaken. Strimla rabarbern och lägg bitarna i en kastrull. Tillsätt vatten, honung och socker och sjud tills rabarbern mjuknat
För kompott på rabarber är just vad det ligger där i glaset varvat med kexsmulor och ostkräm, det är en variant av cheesecake som serveras i portionsform och den är lite enklare att laga till än vanlig cheesecake
Jag hann knappt innanför dörren innan cheesecaken stod i ugnen, typ. De senaste veckorna har mattidningar och bloggar varit fulla av recept med rabarber
Jag bakade rabarber med muskovadosocker i ugnen tills de blev mjuka. Oklart hur mycket man får fuska med en cheesecake för att få kalla den cheesecake men jag tycker nog att det här funkar
Cheesecake. Rabarber. Häll gelén cheesecaken. Rabarbertopping. Skala rabarbern och skär den i tunna bitar. Ett tips jag jag fick efter jag gjorde den här cheescaken är att låta det röda skalet från rabarbern koka med för att få en fin röd färg
Hej igen. Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. Det är väl framförallt ur ett miljöperspektiv som man förespråkar detta
Cheesecake, pajer och tarte. Och till våren hör rabarberna till. Hade inte med mig kameran till landet så jag kunde visa er hur stor min rabarberplanta har blivit, eller ska jag kalla den buske
Nu börjar rabarberknopparna titta upp på kolonin så då måste jag göra något av den rabarber jag frös in ifjol och hittade detta recept på Cheesecake med rabarberkompott och hallon som jag bearbetade något
Sen tog jag en sylt jag gjort själv med jordgubb och rabarber och värmde och tillsatte ett gelatinblad och lät det svalna lite innan jag hällde det på kakan