Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Botten 200 g Digestivekex 75 g smör Cheesecakesmet 100 g Vit choklad 400 g Mascarponeost (eller philadelphiaost original, ej light) 250 g Kesella (10 %) 3/4 dl Strösocker 3 st Ägg Kola 1 dl Vispgrädde 1/2 dl Strösocker 1/2 dl Ljus sirap 50 g smör. Ingredienser, 8 port Kalorier 75 g Smör Sök 10 st Digestivekex Sök 1 krm Kanel Sök 200 g Philadelphiaost Sök 2 st Gelatinblad Sök 1 st Citron Sök 1 1/2 dl Florsocker Sök 1 Burk Kvarg Sök 4 st Kumquat Sök. Ingredienser, 10 port Kalorier 175 g Italiensk Biscotti, catuccini Sök Fyllning 2 st Ägg Sök 1 dl Socker Sök 3 dl Mascarponeost Sök 1 st Vaniljstång Sök 3 dl Grädde Sök 5 st Passionsfrukter Sök Garnering 4 st Passionsfrukter Sök
Toppa med passionsfrukt. Vispa luftigt samtidigt som du tillsätter vanilj och florsocker. Snabb-cheesecake ( 4 pers). 2 msk florsocker. 2 passionsfrukter
Enda ändringarna jag gjorde till receptet var att baka bottnen, jag tycker den blir godast så, och att strunta i passionsfrukten, men det var av lathet, de hade nämligen inga i den närmsta mataffären
Det kommer att dyka upp ännu en cheesecake och även ett sillrecept. Passionsfruktmojito. Häll upp i glas och fyll på juice, rom, urgröpt passionsfrukt och krossad is
Kladdkaka med passionscheesecake. Låt svalna och garnera med bär, passionsfrukt och citronmeliss. Tillsätt florsocker och äggula till den smälta chokladen
När man en kväll efter jobbet står i mataffären med sin inköpslista till de tre olika bakverk man ska skapa samma kväll och inser att de har slut på passionsfrukt och att man därför måste planera om kakorna, då är man rätt glad att man i alla fall hittar körsbär och en burk körsbärssylt
I främre delen av bilden syns min skaldjurscheesecake och mina smördegssnurror. Den består av ruccola, serranoskinka (eller annan lufttorkad skinka), riven ädelost, pumpakärnor och fruktkött från passionsfrukter
Passionsfruktsgelè. Dela passionsfrukterna och skrapa ur innehållet i en finmaskig sil. När jag serverade denna cheesecake till min familj i påsk så sa dom att det var det godaste jag någonsin gjort och att jag aldrig behöver baka någonting annat, det måste ju vara ett bra betyg =0) Botten. 5 gelatinblad200 g philadelphiaost3 dl florsocker2 äggulor1 tsk vaniljsocker3 dl vispgräddesaft av 1 limeGör så här. 3 gelatinblad3 passionsfrukter1/2 dl koncentrerad tropisk juice2 dl vattenGör så här. 3 passionsfrukter