Häll fyllningen i den kalla pajskalet och garnera medfärskfrukt eller bär. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad medfärska jordgubbar och flingsalt
Garnera medfärskfrukt efter säsong. den är lätt att göra och mycket uppskattad, smaken mellan lime och vanilj gör att den passar till nästan alla frukter och bär
Dekorera gärna medfärskfrukt eller bär. Vispa sist äggulorna med sockret pösigt. Mosa osten och blanda ner den i vaniljsockret, rör samman med äggulorna och sockret (med elvisp)
Dekorera tårtan över hela ytan innan servering medfärska eller tinade bär. Jag valde att göra cheesecakenmed vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Smula digestiven och rör ihop med smält smör. färska bär. Supergod jordgubbs cheesecake(fryst). Vispa ner socker i äggulorna, och fortsätt med philadelphiaosten och vaniljsockret ner i äggulesmeten
Den här gången med lemon curd och färskafrukter i stället för hallonsås och maränger. Smält den vita chokladen tillsammans medfärskosten över ett vattenbad
Garnera medfärskfrukt och/eller bär. Klä en avlång form med dubbla plastfolje. Cheesecakes,. Mixa kexen i matbereddaren riktigt riktigt fint och blanda med det avsvalnade smöret
Mixa kexen med socker och tillsätt smält smör och kanel. Ta ut formen ur ugnen och täck med gräddfil. 1cirka 250 g färska bär och frukt, till exempel hallon, blåbär, jordgubbar, kiwi, fikon och granatäppelkärnor. Lägg smulorna i en pajform, cirka 24 centimeter i diameter och platta till smulorna lätt med handen eller baksidan av en sked. 1Garnera med t ex halverade jordgubbar, hallon, blåbär och skalad kiwi, skurna i klyftor, fikon i klyftor, granatäppelkärnor och mynta, pudra med florsocker. 1Njut av din goda cheesecake
Toppade sedan medfärska hallon. Oklart hur mycket man får fuska med en cheesecake för att få kalla den cheesecake men jag tycker nog att det här funkar
Dekorera cheesecaken före servering medfärskafrukter eller bär efter egen smak. Lägg kexen i en fryspåse och smula sönder innehållet med en gavel eller med händerna