Laxcheesecake passar till påsk, till jul, till midsommar och allt där emellan. Cheesecake. Vispa osten och cream fraichen luftigt, skär laxen i småbitar och häll i den och resten
En laxcheesecake passar till påsk eller närsomhelst. Cheesecake. Vispa osten och cream fraichen luftigt, skär laxen i småbitar och häll i den och resten
Men jag gjorde en laxcheesecake igår som vi hade på kvällen. Cheesecake. Vispa osten och cream fraisen luftigt, skär laxen i småbitar och häll i den och resten
Garnera med laxrosor, citron- och limeklyftor, dill och gräslök vid servering. Finhacka lax och lök. Blanda ihop gräddfilsblandning, gelatinsmet, lax, lök, dill och pepparrot
Jag hade gjort denna laxcheesecaken till kvällen att ha med till buffébordet. Cheesecake. Vispa osten och cream fraichen luftigt, skär laxen i småbitar och häll i den och resten
Garnera med laxrosor, citron- och limeklyftor, dill och gräslök vid servering. Finhacka lax och lök. Blanda ihop gräddfilsblandning, gelatinsmet, lax, lök, dill och pepparrot
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
rom gräslökFinfördela kavringen i matberedare. Rör i laxen och smaka av med peppar och citronsaft. 1250 g lax. 1gräslök. 4 st gelatinblad 250 g lax varmrökt, rensad 2 dl crème fraîche 2. 1Mosa laxen med en gaffel. 1Ta ur cheesecaken ur formen och garnera med rom och gräslök