Det går bra att frysa in den här cheesecaken. Lägg i hallonen och koka upp. 11 dl hallon. 12 dl vispgrädde. 1250 g färska hallonBotten. 1Ställ in cheesecaken i kylen i 4–5 timmar eller i frysen i ett par timmar. 1Ta ut cheesecaken cirka 15 minuter före servering. 1Garnera cheesecaken med färska hallon och strimlad rabarber
Blanda ner vispgrädden i cream cheese-blandningen. no-bake cheesecake. För att få den randig provade jag att att smak- och färgsätta med färska björnbär och hallon
Hallonsås gjord på. Ta sedan hallon och stevia och mixa dessa ingredienser till en sås. Plocka fram fyra större glas eller åtta lite mindre och lägg smulor i botten, varva sedan med fyllning, smulor, hallonsås och hallon
Nu börjar rabarberknopparna titta upp på kolonin så då måste jag göra något av den rabarber jag frös in ifjol och hittade detta recept på Cheesecake med rabarberkompott och hallon som jag bearbetade något
Choclate chip cheesecake med med nougat och hallon. En sjudundrandes god cheesecake. Jag har laddat upp botten med choclate chip cookies, i fyllningen är det nougat och till sist toppas hela härligheten med hallon
Igår skred vi till verket och snodde ihop en supergod cheesecake med smak av vit choklad och hallon. Det är en fryst variant, vilket jag tycker är snäppet godare än en ugnsgräddad cheesecake, och för F som älskar glass blev detta en succé
Hallon till dekoration. Spritsa över nutellakrämen och toppa sedan med hallonen (eller jordgubbar eller andra bär om du föredrar det men hallon och lakrits är supergott
hallon. Garnera med hallon. 3 dl vispgrädde. Tag ut cheesecaken 15-30 minuter i rumstemperatur före servering eller ställ den i kylen 1-1,5 timmar. 3 dl vispgrädde