Sötman och syrligheten varierar i olika bär så du kan även behöva dra upp mängden sötning med en tsk-msk eller så om du använder andra kombinationer av bär än anviget i receptet
Jag här pajen är inspirerad från ett recept hos Donna Hay. Just pajer och cheesecake har ju en särskilt varm plats i mitt hjärta och att kombinerad de två var ett riktigt bra drag
Denna pepparkakscheesecake bakade jag till cafeet under Luciahelgen. Årets sista arbetsdag (om man bortser från cafeet som vi öppnar i mellandagarna) tillbringas alltså på bästa sätt med utvärdering och planering blandat med jul och gottigheter
Denna sommarbärcheesecake är en av de cheesecakes vi bakar här på cafeet. Liksom alla andra cafedagar har det varit en lång arbetsdag och jag lämnade inte köket förrän vid tjugotiden
I mitt fall, fylla en cheesecake, göra en chokladfudge eller något annat roligt. För att underlätta morgonrutinen här på cafeet har jag i sommar mixtrat med surdeg och jästider och kommit fram till ett hållbart recept som innebär att morgonbaket går lite smidigare
Min svärmor går i pension och det blev en cheesecake med tandtema till dekoration. Receptet jag använde var detta och jag valde citrongelè i och jordgubbsgelè uppepå dekoren var av extra vit marsipan som jag penslade undersidan med vit choklad om man inte gör det
Jag skickade in ovanstående bild på en frusen cheesecake med daim och dulche de leche ( tryck på länken så kommer ni till receptet) och fick i förgår meddelande om att jag vunnit andra pris
Cheesecake med vit choklad och jordgubbscoulis färdigställd i kyldisken. Ska försöka hinna publicera ett och annat recept som jag använder mig av här på cafeet även om tiden vid datorn ofta inskränker sig till sena kvällstimmar
Det är nog den bästa cheesecake jag ätit, mina egna recept inkluderade. När vi kom tillbaka till Union Square var vi ganska hungriga och jag, ja jag hade fått dille på cheesecake
Som vanligt ett nytt recept, och det var en positiv överraskning må jag säga. Denna cheesecaken kommer jag och mina vänner att servera imorgon i de djupa skogarna i Månstad, haha
Denna kaka gjorde jag med detta recept men bytte ut gelèn i kakan till en med citreonsmak och den uppepå till en med jordgubbsmak men innan jag la på jordgubbs gelén så la jag lite jordgubbsbitar som dekor runt kakan och när den var klar toppade jag den med jordgubbar doppade i vit choklad
Halloncheesecake. Jag som är en delicatoboll älskare har letat efter det perfekta receptet länge denna mix är det närmaste jag kommit och de är riktigt goda