8 cl campari (ca 0,75 dl). ca 20 cl tonic, väl kyld (ca 2 dl). 6 färska jordgubbar lime, 3 skalremsor från 8 cl campari (ca 0,75 dl) ca 20 cl tonic, väl kyld (ca 2 dl) grovt huggen eller krossad is
Hestons "gastro pub" The Hinds Head som nog är lite mera än de vanliga gastro pubarnaHela personalen fotograferades i regnet framför The Fat DuckApertif i fast form, man kunde välja mellan Vodka och lime, Gin & Tonic och Campari SodaÄggvita och Voda & Lime flyter runt i flytande kväve och fryses
Toppa med Tonic och sätt en limeskiva på glaskanten. 2 1/2 cl Campari. 2 1/2 dl Tonic. Häll is, (krossad eller isbitar) de två spritsorterna och Lemonsour i ett highballglas
0,2 dl campari bitter Rikligt med is 3 dl apelsinjuice 2-3 dl tonic water 4 tunna apelsinskivor 4 blad citronmeliss. Fördela camparin i 4 glas och häll på mycket is. 0,2 dl campari bitter Rikligt med is 3 dl apelsinjuice 2-3 dl tonic water 4 tunna apelsinskivor