Blanda alla ingredienser till Café deParissåsen. Skär bort den nedre träiga delen från sparrisen. Skär upp den kokta potatisen och sparrisen till mindre bitar
Slå på café deparissåsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Potatisklyftorna och såsen blev av halvfabrikat. Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev detgrillade kyckling- och grönsaksspett med en härligt pepprig mangosalsa, potatisklyftor och Café deParis
Café deParissås köper kanske många på påse, ni vet sådant där pulver man blandar ut, och kanske förknippar man inte Café deParis heller med fisk egentligen
Till varmrätt valde jag grillspett med pommes och café deparissås. Köttet hade en god grillyta och pommesen och såsen var god, rätten var en helt ok rätt
Skär kycklingen i tunna skivor om du inte redan har färdigskivade. Hoppas det skall smaka. Gör i ordning knorr Café deparis för 4 personer. När riset är klart ta ut kycklingen häll på såsen ovanpå ställ in i ugnen ca 5 minuter. 1 st CafedeParisSås
Skär kycklingen i tunna skivor om du inte redan har färdigskivade. Hoppas det skall smaka. Gör i ordning knorr Café deparis för 4 personer. När riset är klart ta ut kycklingen häll på såsen ovanpå ställ in i ugnen ca 5 minuter. 1 st CafedeParisSås
Det är alltså ett café deparis smör jag gjort och den är to die for. Hade en kall såsdenna gång, tzatziki, som var gjord på grekisk yoghurt, vitlök, hackad gurka
Att helt enkelt få inspirera de som kört fast och bara kör på med potatis, sås och kyckling. Idag så möter vi Renée Voltaire som jag hade förmånen att få byta några ord med