Ett blogginlägg med pumpa eller butternut squash så här på höstkanten. Jag vet inte om ni minns det men för några år sedan kunde jag för inget i världen hitta den här ljuvliga butternut squashen någonstans
De personer som fått smaka denna butternut brownie höll alla med och gav mig högsta betyg. Butternutbrownien är precis sådär saftigt chokladig som man vill ha den
Puree soup is very easy to make and I recommend you to make a bigger batch, so you have soup the following day for your lunch box or why not freeze it and heat it up when you do not have time to cook
Puree the soup with a hand held mixer. Den här soppan får sin fina färg av butternut squash och morot. This soup gets its nice color of butternut squash and carrot
400 g butternut. 400 g butternut. Svenskt viltkött är en riktigt nordisk delikatess. Här, runt stugan stryker det både vildsvin och rådjur, men har ännu inte sett någon hjort “live” som man säger
En halv butternut pumpa (ca, 450-500g). En halv butternut pumpa (ca, 450-500g). Nu när första höstdagen passerat oss passade jag på att experimentera med lite höstiga ingredienser
Börja med att tärna upp din butternutpumpa och koka den i en stor kastrull. 1 butternut squash. Häromkvällen var det återigen dags för vegetarisk afton för oss
500 g pumpa (valfri, men butternut är god och lite sötare). Om mindre än en vecka är det Thanksgiving och jag sitter här och funderar över vad det egentligen finns att vara tacksam för i vår värld
200 g butternut pumpa. Sätt ugnen på 200 grader C. Skala och skär pumpan i småbitar. Lägg i en ugnssäker form med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 10-20 min (eller tills pumpan är helt mjuk)