Koka upp bulguren i vattnet med grönsaksbuljong och lite örtsalt, låt kallna. Lägg alla grönsakerna i en skål och blanda ner bulguren, de avsköljda bönorna, crabsticken och de avrunna kräftstjärtarna
Av alla ris och gryner gillar jag bulgur bäst, här tillsammans med fräscha frukter, lite pepprig ruccola, milda bönor och en salt fetaost som toppas med en citrussyrlig dressing, ja ni fattar ju själva att det kan inte vara annat än gott
Hacka morötter i skivor, blanda med majs, bönor (skölj dem först) dela smörgåsgurkan i mindre bitar. Värm spenaten på svag värme i lite matfett tills den inte längre är frusen och blanda med den färdig kokta bulgurn, pressa ner vitlöken
Servera direkt tillsammans med en god kall sås, nykokt färskpotatis eller en härlig bulgursallad. Ansa bönor och ärtor, dela filéerna till portionsbitar
Servera direkt tillsammans med en god kall sås, nykokt färskpotatis eller en härlig bulgursallad. Ansa bönor och ärtor, dela filéerna till portionsbitar
Denna gång experimenterade jag lite med sötpotatis som vi hade hemma och så bytte jag ut kikärterna mot vita bönor som är bättre för mig enligt min homeopat
Jag gjorde en krämig broccoli- & bulgursalladmed feta, granatäpple, svarta bönor och avokado. Sedan hade jag i bulgur för mättnad, svarta bönor för protein, creme fraiche och majo för krämighet, chili för hetta samt rödlök och paprika för det har man ju typ alltid i sallad