bulgursallad med grönsaker och fetaost, pastasallad med äpple, grönsallad, tre olika sorters bönsallader, två olika sorters kålsallader, cevapcici, olika sorters lufttorkad skinka, olika sorters salami, oliver, fyra olika dessertostar (fanns fler att välja på) och en bit paj (fanns sju sorters paj
Blanda dressingen med salladen och servera med fetaost. gravad lax,. I år serverar jag den gravade laxen med sparris och polkabetor och till den en fräsch gremolata med basilika och citron
Rödbeta + fetaost = sant. Här hade jag en laxrest som blev en perfekt sallad. Till en portionca 1 dl kokt bulgurliten bit laxfilé1 stor kokt rödbeta, skalad och tärnadnågra haricot verts, kokta och skurna i bitarbroccoli, koktca 30 g fetaost, mager1 msk rostade solrosfrönsalt, pepparBlanda samman alla ingredienser utom fetaost och solrosfrön. ca 30 g fetaost
Bulgursallad kan ju varieras i mängder och i förra veckan blandade vi i kokt bulgur (koka alltid med en buljongtärning), zucchini stekt i olivolja, sallad, avocado, fetaost, körsbärstomater
Smula fetaosten i bitar och vänd ner. tillsammans med laxen. Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form, krydda med salt och peppar, och ugnsbaka cirka 10 minuter tills de är genomlagade. 4 st frysta, tinade laxfiléer. 150 g fetaost
Bulgursallad med avocado, rödlök, mandel, hummus och vitlöksfräst spenat. Fetaost. Fetaost. Kallrökt lax (200 g. Pasta med avocado, lax och räkor (räcker till 3 port). Ugnsrostade rotfrukter med fetaostsås (Räcker till ca 3 port). Pasta med lax-och dillsås (Räcker till ca 3 port)