Blanda bulgur, apelsin, avokado, persilja och lax. Dela, kärna ur, skala och tärna avokadorna. Tillaga bulgur i buljongen enligt anvisning på förpackningen
Blanda bulgur, apelsin, avokado, persilja och lax. Dela, kärna ur, skala och tärna avokadorna. Tillaga bulgur i buljongen enligt anvisning på förpackningen
Jag gjorde en krämig broccoli- & bulgursallad med feta, granatäpple, svarta bönor och avokado. Sedan hade jag i bulgur för mättnad, svarta bönor för protein, creme fraiche och majo för krämighet, chili för hetta samt rödlök och paprika för det har man ju typ alltid i sallad
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur och kyckling som ni säkert har märkt och kantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Så jag stekte lite champinjonkryddad tofu från Astrid och aporna tillsammans med lite Tikki Masalasås och la på ett tortillabröd tillsammans med några nypor riven ost, några salladsblad och en halv avokado
Blanda bulgur, grönkål, tomater, persilja och schalottenlöken. Grunden är egentligen en tabouleh men min version innehåller grönkål och en avokado och tahini-dressing som jag smakade för förtsa gången i Brighton förra sommaren
Det blir kanske lite tråkigt att läsa min lunchsallader som i princip nästan alltid liknar varandra även om jag har olika baser (pasta, bulgur, matvete, mograbiah etc) och olika andra ingredienser också för den delen
Skär rödlöken, skiva apelsinen och avokadon och lägg i skålen. Till det åt vi en sallad med bland annat bulgur, halloumi och granatäpple samt ett vitlökssmör
Servera med en god sallad och gärna lite avokado. Kokosmjölkt bulgur. Koka din bulgur enligt de mått som står på förpackningen, byt ut vattnet till kokosmjölk
Mer exakt så har vi lite kyckling och grönsaker som grillats i grillpanna, lite bulgur, lite soltorkade tomater, en halv avokado och lite hemmagjord hummus