Här kommer recepten på maten vi åt i lördags innan vi mumsade tårta. Eftersom jag hade jobbat natten innan kalaset och sov halva dagen, så fick det bli en buffé som var lätt att förbereda
De här lättgjorda bacon- och ostpuffarna blev både grymt goda och vackra att titta på. Köp färdiga smördegsplattor, helst kvadratiska, tina plattorna och dela i trianglar
1 april och vi har officiellt lämnat den mörka, kalla vintern bakom oss. Nu är det vår, solsken och ljusa kvällar som ligger framför oss och jag känner hur det spritter i kroppen
Vet ni vad. Det är numera en 40-åring som skriver bloggens inlägg. Jo, det är sant. Från en dag till en annan så gick jag från närmare 30 till närmare 50
Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Men alltså vad ÄR det här för väder. Imorse när jag gick ut med Bally var det 11 grader ute, en rejäl skillnad från de 30 grader vi hade för bara några dagar sedan