Dubbelmarinera kött är något som vi gjort flera gånger i vårt kök, faktiskt var det vad vi bjöd på för ett decennium sedan när vi hade överraskningsbröllopsfest
Tillsätt löken och stek till köttfärsen inte längre är rå. Tag ut ur ugnen och häll på köttfärsen. någon droppe citronsaftlite finhackat tomatkött (skal och kärnor tas bort) - valfrittKärna ur avocadon, gröp ur köttet med en matsked
Den här salladen passar till allt, grillat, som buffemat, eller till pasta och den är ofantligt enkel att göra samt kan förberedas tidigare samma dag bara den får stå svalt
Bra som buffémat, när den är vegetarisk som i detta fall passar den även mkt bra som tillbehör till en bit kött eller varför inte som lite kvällsmys-mat med några tända ljus
När rostbiffen fått färg runt om, häll på ca 1/3 av portvinet, timjankvistarna och löken och häll på mer portvin i omgångar och fräs köttet i detta. När rostbiffen fått färg runt om, häll på ca 1/3 av portvinet, timjankvistarna och löken och häll på mer portvin i omgångar och fräs köttet i detta
Två olika protein-alternativ är alltid att föredra tycker jag och brukar därför ha ett kött- och ett kycklingalternativ, så att gästerna kan välja, eller kombinera som de själva vill