Men nu såg jag att Roy Fares hade bakat budapestbakelse, det måste jag ju prova själv, tanken harinte slagit mig eftersom man åt det en del för längesen men nyfiken på hur den smakar helt färsk
Denna bakelse är glutenfri och går utmärkt att frysa. Jag gjorde då en budapestbakelse, något jag inte har ätit på åratal men som jag egentligen tycker är en riktigt god bakelse
Men nu såg jag att Roy Fares hade bakat budapestbakelse, det måste jag ju prova själv, tanken harinte slagit mig eftersom man åt det en del för längesen men nyfiken på hur den smakar helt färsk
En alldeles ljuvlig, glutenfri, budapestrulle fylld med nötchokladsmör, vispgrädde och hallon. Årets recept är i alla fall min favoritbakelse efter pavlova – budapestbakelser
Budapestbakelse på Café Cineast i Sveg. Caféet har ett ovanligt stort sortiment glutenfritt fika, den här var dessutom inte alls så söt som en Budapest brukar vara
Lätt att baka och lätt att tycka om och påminner om den klassiska Budapestbakelsen. Glutenfri och mjölkfri om man byter ut vispgrädden mot soya- eller annan vegetabilisk grädde vilket jag gjorde
Dessutom är den naturligt glutenfri. God morgon härliga torsdag. Här på ön skiner solen och vi ska börja dagen med att presentera vårt PÅSKTEMA jag och Jennys matblogg kommer ha på våra bloggar framöver