Inlägget Brysselkålspasta Carbonara – vegetarisktrecept dök först upp på Rawness. Hoppas att du också ska gilla en härligt krämig vegetariskBrysselkålspasta Carbonara
Ansa brysselkålen och skär dem på hälften om de är stora. Detta recept är gjort för 6 portioner. Fräs brysselkålen i olja och smör tills den fått gyllenbrun färg, 2-3 minuter. Receptet är för 6 port
Farsan uppfostrade mig och mina två bröder på en strikt diet av husmanskost (och nyhusman, dvs typ spagetti och köttfärsås) och julbordet dignade alltid av revbensspjäll, brysselkål, hemmagjorda rödkåls och rödbetssallader samt fem olika sorters sill
Skär brysselkålen i kvartar och färs i en stekpanna med olivolja. Idag är det måndag och även om jag för tillfället befinner mig på en flygplats i Berlin ska jag såklart ge er inspiration till denna veckas vegetariskarecept
Koka brysselkål och förvara i kylen till julafton. Flera av rätterna har tillhörande recept och går att förbereda dagarna innan jul så att du i lugn och ro kan planera ditt julbord
Det här receptet gjorde jag till julbordet. Börja med att ansa och dela brysselkålen i halvor. Hittade ett recept i vår butikstidning och sen meckade jag till det lite så det passade min smak
[Recept]. Då kan man servera dessa grönsaker med en bit kött eller kyckling, eller till och med vegetariskt med en god hummus, tzatsiki, hembakat bröd och kanske lite små plock av oliver och fetaost
Nu söker ni efter nyårsmenyer ser vi, och reninnanlår med potatisgratäng, chokladsås och brysselkål, samt hjortronparfait med mandelskorpa, vår nordiska meny med italienska inslag som serverades på julafton, fungerar även utmärkt som nyårsmeny
purjolök, champinjoner, blomkål, brysselkål. Bilderna till det här receptet visar en variant med pepparsalami och paprika men i min senaste version av den här gratängen lade jag till broccolibuketter och gul lök
Brysselkålssallad. Dels genom att dela med mig av mina bästa recept här ifrån bloggen, här har jag lite tips och resonemang om hur man kan tänka med maten på det veganska julbordet i ett tidigare inlägg men också genom att faktiskt hjälpa dig att laga maten
Det här är ett recept på vintrig sallad med brysselkål (som har sin högsäsong såhär års. Salladen är vegetarisk och brysselkålen samsas med rödlök och krispig, rostad mandel i en gosig grädde med fetaost