Julia & Lovisa säger att dom inte tycker om CremeBrulee men jag tror att dom inte har riktigt koll på vad det är, och misstänker att dom blandar ihop det med brylepudding
Ofta råder det en viss begreppsförvirring kring begreppen brylépudding och creme brûlée. (wikipedia)Jag har som ni kanske förstår inte provat creme Brûlée heller
Sätt ugnen på "grill" och strö ett jämt lager strösocker över bruleen. Samma sak gäller här som med crème brulee om smeten går för kort tid i ugnen så blir puddingen lös och går sönder
Crème brûlée, ”bränd grädde” på franska, inte att förväxla med Crème caramel (brylépudding), är en dessert där de viktigaste ingredienserna är socker, äggulor, grädde, mjölk och vanilj
Crème Brûlée. En fransk kändis. Desserten förväxlas ofta med brylépudding som har liknande smak men är fastare i konsistensen och serveras uppstjälpt med en karamellsås