Brunkål margarin recept

Brunkål

Brunkål

8 1/2 - 1 vitkålshuvud (ca 1 kg för 8 port) 2 msk smör eller margarin 2 msk sirap 1/2 msk salt 1 krm peppar 2 - 2 1/2 dl grönsaksbuljong (fond eller tärning + vatten) Lägg till i inköpslistan
Brunkål

Brunkål

Bryn kålen, lite i taget i margarin i en stekgryta eller stor stekpanna. 5 dl Milda flytande margarin. Sätt ugnen på 175 grader C
Rödkål

Rödkål

2 msk margarin. Skölj kålen. Skär den i strimlor. Skala och skär löken i mindre bitar. Fräs fettet i en gryta
Gullis Ugnsstekta Revbenspjäll

Gullis Ugnsstekta Revbenspjäll

Servera r-benen varmt eller kallt med äppelmos, katrinplommon, rödkål, brunkål eller brysselkål. 1 msk margarin
Påskbuffe för påskafton 2015...

Påskbuffe för påskafton 2015...

brunkål, se recept nedan. margarin. Brunkål. Milda margarin. brunkål, se recept nedan. 125 g margarin. 100 g margarin. 125 g margarin. 100 g margarin
Brunkål

Brunkål

5 msk smör (margarin eller olivolja går också bra). Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkålen i en matberedare eller med kniv

Brunkål

Recept. Anna Lundqvist. tis, 2013-07-16 08. 48. 60min. (0). Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkålen i en matberedare eller med kniv

Brunkål

Lägg ev på några margarinklickar. Brunkål är en skånsk rätt som lagades särskilt till jul. msk margarin. Kålen brukar först brynas i gryta men blir då mer hårdsmält

Brunkål

Smält margarinet i en stor kastrull på lägsta värme. Brunkål ätes med fördel till skinkan. 150 g margarin

Brunkål

Bryn kålen, lite i taget i margarin i en stor stekpanna. Ansa vitkålen, dela den i 4 delar och skär bort stocken

Ediths goda brunkål

Bryn margarin i en stekgryta och lägg i kålen och sockret lite i sänder. Skär vitkålen tunt. Rör om ofta, så inte kålen bränns