Rör ihop DdL och kokosen, klicka ut i formen och täck med den sista browniesmeten. Hacka chokladen, smält smör och i med chokladen, rör ihop och låt svalna
Den är toppad medkaramell och chokladsås ovanpå, pekannötter och marschmallows. Det är lite jobbigt när gästerna hinner tacka nej försent när man redan gjort en kaka men jag får ha med den ut i tjänsten på lördag istället, det blir säkert någon fikapaus haha
Den innehåller liksom både choklad som jag älskar, och karamell/kola som jag också älskar. Botten består av en nötfri browniemed bland annat smält choklad som bas (bara brownien är riktigt god i sig)
Jag satt förut idag och funderade på vad man kunde hitta på för roliga tillbehör som är snabba och goda då jag har en ljus choklad brownie ståendes på kylning, då slog det mig att varför inte servera den medkaramell popcorn
Medanbrownien gräddas görs karamelltoppingen. En (rejäl) bit av dessa är ett trevligt sällskap på kvällskvisten med en (förhoppningsvis) sovande bebis och en (förhoppningsvis) bra serie
Hacka en bit snickers, ett gäng karamell popcorn och toppa med mumsig kolasås. Man tager vad man haver, är man inte sugen på choklad tar man bort kakaon och toppar med det man har och tycker om
Skär brownien i bitar och garnera eventuellt med kanderade hasselnötter och krossad karamell. Mina brownies borde med facit i hand stått inne några minuter till så jag råder er att se över gräddningstiden något
Sedan blev det ändå en smula kreativt, i bemärkelsen att jag insåg att jag ville bryta av mot browniens tunga chokladsötma med mer än min vanliga, om än makalöst goda, vaniljglass
En botten som påminner om en krämig brownie ihop med knäckig hasselnötskaramel och ljuvligt len ganasch ja ni hör ju själva , det blir nästan inte härligare än såhär