Under tidenbringan och grönsakerna är inneiugnen så gör såsen enligt nedan. Lägg upp grönsakerna på stort familjefat, skiva upp bringan på toppen, rippla runt lite av såsen och garnera med persilja
Trimma bort det mesta av fettet på bringan, spar cirka ½ cm. Ta ut ur ugnen och låt svalna, skiva upp så tunt som möjligt och njut av din egengjorda pastrami
Om ugnen är för varm kan luckan lämnas på glänt under jäsningen. Snart är sommaren här igen. Ingetskriker sommar lika mycket som att få stå ute och grilla, njuta av solen en kall öl & en riktigt god grillad burgare
Bestämde mig för att bräsera i järngryta iugn, tillsammans med lite stockgrönsaker och vittvin. Nu oxbringa från en glad, död ko från Tväråbäckstrakten om jag inte kommer ihåg alldeles galet
Den som är bekant med min blogg vet att rimmadoxbringa står rätt högt i kurs hos mig. Lägg köttet på ett galler i en ugnsfast form och häll i vatten i formen
Hamburgare är något som kräver lite omsorg för att sticka ut från mängden. Självfallet skall köttet var av god kvalitet, men det som verkligen lyfter burgaren är brödet