Bred blandningen på insidan av korvbröden. Tryck ner osten i brödet som en korv. Skär brieosten i ca 1 centimeter tjocka skivor i samma längd som korvbröden. 4 korvbröd. 200 g brieost
brie & chèvre, vindruvor & melon, vitt vin, rött, bubbel och öl. Låt de goda belugalinserna vara basen i din lördagsmat – och så lägger du till lite grillad kyckling, eller oumph eller kanske en god korv (om du inte är så renlärig när det kommer till dieter
s brie. * Kladdkaka med vispgrädde Enligt Marias recept (klicka här och scrolla ner lite). * Mammas potatissallad Enligt det här receptet (klicka här) x 4. ) * Drinkbuffé med vin/öl/sprit/läsk/cider 4 påsar chips, 2 paket salta pinnar och 1/2 kg jordnötter * Nattamad - grillad korv med bröd
Rökta musslor med grillad citronvinägrette till förrätt, en flank med koriander, chilli, vitlök och grillad mango och rökt tomat sallad till varmrätt och så avsluta med rökt brie med stjärnanis, honung och grillade fikon
Kallrökt Brie med en varm blåbärssylt och ett litet glas vitt portvin. Jag försöker att få igång en grupp på Facebook där man skall byta erfarenheter mm när det gäller att göra egen korv, har du något spännande recept, eller har du rent av aldrig testat
Efterrätt är jag inte mkt för men kanske en rökt brie med valnötter och honung. Jag försöker att få igång en grupp på Facebook där man skall byta erfarenheter mm när det gäller att göra egen korv, har du något spännande recept, eller har du rent av aldrig testat
På denna plockbricka hade jag salami, bresaola, brie i portionsbitar, västkustchips, körsbärstomater, jordgubbar, surdegsbröd i skivor rostade i ugnen och sen gnider man en skalad vitlöksklyfta på dem, vit kokt sparris med rom- och gräslökshollandaise (recept från hemtrevligt
Jag gillar egentligen inte efterrätt så det får blir en rökad Brie med björnbärssylt. Jag försöker att få igång en grupp på Facebook där man skall byta erfarenheter mm när det gäller att göra egen korv, har du något spännande recept, eller har du rent av aldrig testat
En given topping på hamburgare och korv, ett måste till sommarens BBQ-fest, ett annorlunda men ack så gott tillbehör till ostbrickan (bacon och brie i ljuv förening, kan det bli annat än bra
Norsk brie ost från Romerike med apelsinsirapSelbu blå från Hardanger och karamellsirapKlosterost alter mommark från VärmlandBredsjö blå från Bredsjö med krokantryfflar och valnötskinuski
En god svensk hårdost, en brie och kanske någon blåmögelost tycker de flesta gäster om. Lägg upp tunt skivad skinka, korv, rökt kött av olika slag på salladsbädd