Kör iniugnen och kör på litegräddfilvidservering. Såå gårdagens middag var ett stort NOM, det är inte en hemlighet att vi äter mycket pizzai denna familj och då menar jag hembakad pizza men jag tycker det är så enkelt att slänga ihop en deg och sen toppa med godsaker
Brukar tillreda osten, (antingen cambembert eller brie), itillhörande spånask. The post Ugnsbakad camembert medvitlök och timjan appeared first on Matochbakverkstan
Ta fram en passande ugnsform och bred ut ett litet lager av gräddsåsen i botten på formen. Jag valde att låta hela vitlöksklyftor först karamelliserasi grytan för att sedan kokas medigräddblandningen
När alla sedan var sugna på kräftor så dukade vi upp en buffé medolika pajer, varianter på kallskuren skulle man kunna säga, varm brietårta, färskostar, miniknäcke (Wilmas och Yngdens) och så bakade jag focaccia (bästa buffébrödet)
Kantarellpaj medbrie. En underbar paj där sommarens finaste svamp får extra kick av brieosten. Mosa eller mixa avokadoköttet medvitlök och limesaft, smaka av med salt och peppar
Svägerskan bjöd på tapas buffé med bland annat potatissallad, vattenmelonsallad, foccacia, tapenade, ostpaj, brie och marmelad, olika sorters kallskuret och ett gäng fantastiskt goda smördegsbakelser med getost
Det bjöds bland annat på grönkålschips, kycklinglevermoussemedcrostini och cornichoner, minipajermedMedelhavssmaker (lufttorkad skinka, soltorkad tomat, svart oliv, stark hårdost), bakad briemedfikonmarmelad och dessa minipotatisgratängermedrostbiff och rostad lök
(Brie- och salamiburgaremed rostad tomatsås). Brie and Salami Burger with Roasted Tomato Sauce. Dela tomaterna ibitar, lägg iugnsfast form och blanda med oljan