Fisken passar jättebra till mjuka tortillabröd. Vi hade tyvärr inte det när vi skulle äta fisktacos så vi använde ströbröd, vilket fungerar bra det med
Arbeta ihop till en smidig deg. Lägg i fisken och koka och låta koka ytterligare ca 6-7 min. 200 gram hallon ( går jätte bra med 5 passionsfrukter också). 200 gram hallon ( går jätte bra med 5 passionsfrukter också)
Ett enklare alternativ, som är minst lika bra, är att köpa färdiga färska lasgneplattor. Gör sedan klart fyllningen genom att blanda i färskosten och cheddarn med fisken
De går bra att frysa, och är ett utmärkt val till lunchmatlådan. Nu tillsätter du vårlök/purjolök och resten av fisken och kör lagom länge så du får lite grovhackad fisk i färsen
Filodeg funkar också bra. Du kan utesluta tonfisken om du vill ha vegetarisk brik. Brik görs på väldigt tunna brikark, en lövtunn deg som blir fantastiskt frasig och god när den friteras
Blandningen görs smidigast i maskin men går lika bra för hand. Tillsätt sedan fisken och potatis mosa till lätt med gaffel så att det blir en blandning av ”mos” och lite större bitar
Blandningen görs smidigast i maskin men går lika bra för hand. Tillsätt sedan fisken och potatis mosa till lätt med gaffel så att det blir en blandning av ”mos” och lite större bitar
Fast många i gänget har jag haft ihop det med ett bra tag nu. Det kan låter som det skulle vara starkt med så mycket lök till fisken, men både den inkokta steklöken och lökpurén var milda i smaken