Blanda havregryn, fiberhusk, bovetemjöl, sesamfrön, solroskärnor, bikarbonat och salt i en bunke. Är du ute efter ett snabblagat bröd som dessutom är glutenfritt så tycker jag du ska testa det här filmjölksbrödet som blev väldigt gott
Vänd upp degen på ett bakbord mjölat med bovetemjöl. Strö över lite bovetemjöl. 1 3 ⁄4 dl bovetemjöl. Smula ner jästen i en degbunke och häll på vattnet
Tillsätt ev lite mer av bovetemjölet. Mina bullar är naturligt glutenfria och även helt mjölkfria. Frys in och ta fram det som går åt vartefter, för som allt glutenfritt bröd är detta allra godast färskt och nygjort
Jag fick en önskan från en läsare som ville laga glutenfria havreflarn och idag har jag bakat det. 1,5 dl bovetemjöl. 1,5 dl havregryn glutenfria. ) 1,5 dl bovetemjöl. 1,5 dl havregryn glutenfria
130 g bovetemjöl. Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver