Bouillabaisse hummer recept

Bouillabaisse

Bouillabaisse

Lägg musslor och hummer i soppan strax innan servering. Hetta upp olja i en stekgryta, stek hummerhuvudena ca 15 minuter. 1 kokt hummer, i bitar med skal. 5 skal av hummerhuvud, krossade
Hummer & Kräft Bouillabaisse

Hummer & Kräft Bouillabaisse

Skala och plocka hummerköttet. Skär hummerköttet till önskad storlek. Tillsätt tomatpuré, vittvin, Bong Touch of Taste Hummerfond, stjärnanis, lagerblad och vatten

Soppa - Bouillabaisse

hummer, havskräftor, krabba, musslor. Om du har färsk hummer så koka den i den färdiga buljongen genom att koka upp buljongen och lägga i hummern, koka under lock ca 8-10 minuter

Evelyns personliga mat- och vintips

Vill du servera annat än en bouillabaisse föreslår jag eleganta rätter som hummer och grillad fisk. En smakrik sydfransk bouillabaisse passar alltid och i alla sammanhang