Botten. Vi åkte till ett ljuvligt ställe som heter Passo de Tonnale och detta kan varmt rekommenderas. Jag tänkte bjuda ER på ett gott recept som jag gör ibland som är enkelt och smakar som en vanlig smörgåstårta
Lägg bullen i den väl smorda formen och se till att den går ut mot kanten ordentligt. Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras
Lägg bullen i den väl smorda formen och se till att den går ut mot kanten ordentligt. Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras
Det smulade jag ihop helt, tryckte ut i en form med löstagbar botten, täckte med en pepparrotssmakande ostkräm, och garnerade till en riktigt härlig "smörgåstårta" (recept kommer i morgon)
Håller fortfarande på att experimentera med olika degvarianter tillbotten. Jag menar, det finns dom som bloggar om mode och inredning och allehanda grejer som för tillfället är på tapeten
När brödet är kallt kantskär det, skär bort toppen och botten. Anledningen till att det är bra att använda en avsvalnad stuvning som fyllning och annat som är riktigt geggigt, är att den glutenfriasmörgåstårtan lätt blir lite torr och behöver därför lite mer fyllning med vätska
Botten är helt glutenfri så den passar alla lchf anhängare. Men, man behöver inte fukta botten som man ibland måste göra när man använder bröd bakat på vetemjöl
Lägg två hönökakor på en plåt så att de bildar en stor rund botten. Till matsäck hade vi med oss hemmabakad pizza och en laddning med nutellamuffinsen jag bakade häromdagen
Lägg bullen i den väl smorda formen och se till att den går ut mot kanten ordentligt. Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras
Lägg bullen i den väl smorda formen och se till att den går ut mot kanten ordentligt. Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras