1 dl bostongurka. Ca 0,7 dl majonäs. 1 dl bostongurka. Ca 0,7 dl majonäs. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
0,25 dl majonäs. 0,5 dl bostongurka. 0,25 dl majonäs. 0,5 dl bostongurka. De flesta verkar komma ihåg fisksåsen från skolan, den man fick till fiskpinnar/fiskpanetter
2 dl majonäs (jag tycker det är godare med en"vitare"variant)2 msk ketchup2 msk bostongurka½ tsk grovmalen svartpeppar½ tsk saltRör ihop i en skål och servera. 2 dl majonäs. 2 msk bostongurka
Blanda gräddfil, majonäs, gurka och dill. 3 dl gräddfil 2-3 msk majonäs ca 60 g smörgåsgurka eller Bostongurka 2 msk hackad dill salt peppar Gör så här. 2-3 msk majonäs
1 dl majonäs. 3-4 msk bostongurka. 1 dl majonäs. 3-4 msk bostongurka. En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med creme fraiche i