Borsjtj recept

Slökokt Borsjtj

Slökokt Borsjtj

Borsjtj på Peters vis. Favoritreceptet från Peter är framletat och denna gång tillfixat för att passa tillagning i slow cookern
Borsjtj a la Tina

Borsjtj a la Tina

Skär köttet i bitar. Bryn köttet i en stekpanna. Lägg över det i en gryta. Skala alla rotfrukter och skär dom i fina strimlor
Borsjtj

Borsjtj

Rysk rödbetssoppa, jag gör den vegetarisk idag eftersom det är måndag. Om man inte vill ha den vegetarisk passar några skivor kryddstark korv bra
Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Skala och strimla grönsakerna och löken tunt. Fräs grönsakerna i smör eller olivolja i en rymlig kastrull i 3-4 minuter, utan att de tar färg
Borsjtj med ingefära och pepparrot

Borsjtj med ingefära och pepparrot

Borsjtj med ingefära och pepparrot. Denna vecka har de flesta butiker i mitt område erbjudande på rödbetor, säkert att det gäller även hos er
Mikrobloggat: Borsjtj - rysk rödbetssoppa

Mikrobloggat: Borsjtj - rysk rödbetssoppa

Mikrobloggat via Instagram. Enkel, billig mat i säsong och överraskande gott som bonus. Grundreceptet i Vår Kokbok här i en anpassad version för Philips SoupMaker
Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Borsjtj, rysk rödbetssoppa 4 personer). Ingredienser (4 personer). 5-7 Rödbetor. 2 lökar. 2 klyftor vitlök. 250 g vitkål
Borsjtj

Borsjtj

Borsjtj förekommer i olika varianter i Östeuropa. Traditionellt serveras den med en klick Smetana som är syrad grädde
Iras Borsjtj (vegan eller inte…)

Iras Borsjtj (vegan eller inte…)

Borsjtj som den kanske ska lagas på riktigt. Äkta Ukrainsk Borsjtj med massor av vitlök, dill, kål, självklart rödbetor och såklart kött… Om Ira själv får välja
Borsjtj – rysk rödbetssoppa

Borsjtj – rysk rödbetssoppa

Rödbetssoppa är en rätt jag regelmässigt tillagat sedan slutet av 70-talet, jag gör alltid en stor sats, receptet kan utan problem räknas upp såväl en eller två gånger, då rödbetssoppa är perfekt att frysa in
Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Borsjtj, rysk rödbetssoppa

0,5 kg rödbeta 100 g palsternacka 300 g vitkål 2 rödlökar 2 morötter 100 g rotselleri 1,5 l grönsaksbuljong 300 g korv (av favoritsort) 3 klyfta vitlök 3-4 kvist färsk timjan 3 lagerblad salt peppar smör, till stekning (eller olivolja) färsk bladpersilja, till garnering gräddfil, till garnering