Det finns nog ingenting som smakar så magiskt som när man gör en soppa från grunden med egenkokt buljong, enkelt är det också, kolla in receptet så förstår ni
Servera med ris och bokchoy wokad med chili, vitlök och lite japansk soja. Har inte haft varken ork eller inspiration till att fota och lägga upp recept på mat på sistone
Ännu ett recept jag lekt fram till Sydfisk. Lägg den delade bokchoy i en stekpanna och häll över olivolja, sojasås, rödlök, pinjenötter, honung, citronjuice och kryddorna
bokchoy, broccoliskott, bladspenat, gärna en kombo. Den här grytan med inspiration från Japan/Kina gjorde jag ett tag sedan och har velat lägga upp receptet rätt länge, sen glömde jag bort det helt och nu hittade jag mina anteckningar i ett block
Dessutom wokade jag pak choy och morot istället för att servera det rått. Som alltid grejade jag lite med det ursprungliga receptet men ni får det som jag utgick ifrån