Lägg över i en stor gryta. 1skala och skär morötterna och lökarna i stora bitar och lägg ner i grytan. 1koka upp grytan och rör om under tiden. Låt grytan sjuda i cirka 1 1⁄2 timme under lock. 1Blanda ner champinjonerna och baconen i grytan
Jag gjorde min gryta i min crock pot (slow cooker) och köttet fullkomligt föll i sär, mums. Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen BoeufBourguignon
) och nu med den här grytan. Det var sjukt länge sedan jag åt en riktig boeufbourguignon. Börja med att bryna vegobitarna (och om du vill rökt tofu) i en stekpanna och lägg därefter över dem i en stor gryta
Lägg över det i en gryta och krydda med salt och svartpeppar. Låt grytan koka under lock i ca 1 1/2 timme. Stek fläsk, lök, vitlök och svamp och lägg det sedan i grytan och låt allt koka i ytterligare 10 minuter