Jättegod blomkålsstuvning. Jättegod blomkålsstuvning. 1 Litet Blomkålshuvud 50 Gr smör1-2 Dl vispgrädde1 St Ägg1 St gul lök Hackad1 St Vitlöksklyfta Pressad1 Kryddmått Örtsalt1 Pkt bacon. 1 Litet Blomkålshuvud 50 Gr smör1-2 Dl vispgrädde1 St Ägg1 St gul lök Hackad1 St Vitlöksklyfta Pressad1 Kryddmått Örtsalt1 Pkt bacon. Koka 10 min och lägg sen i lök och vitlök. 1 Litet Blomkålshuvud 50 Gr smör1-2 Dl vispgrädde1 St Ägg1 St gul lök Hackad1 St Vitlöksklyfta Pressad1 Kryddmått Örtsalt1 Pkt bacon. 1 Litet Blomkålshuvud 50 Gr smör1-2 Dl vispgrädde1 St Ägg1 St gul lök Hackad1 St Vitlöksklyfta Pressad1 Kryddmått Örtsalt1 Pkt bacon. Koka 10 min och lägg sen i lök och vitlök. 1 St gul lök. 1 St Vitlök. 1 St gul lök. 1 St Vitlök. 1 St gul lök. 1 St Vitlök. 1 St gul lök. 1 St Vitlök
Blomkål är en grönsak som jag tidigare inte använt mig så mycket av mer än att göra blomkålsstuvning men jag har konstaterat att jag har verkligen underskattat den