blodig. Enkel och god rostbiff. Putsa rostbiffen. Stek iugn på 120 grader tillsinnertemperatur är. Med låg temperatur iugnen är dock även 70 grader saftig och mör
rostbiff. Gnidin köttet med olivolja, pressad vitlök och alla kryddor. rostbiff. Bind sedan köttet så det blir jämn och finbit, då fördelas värmen jämnt i köttet vidtillagning
Det är enkelt att tillagarostbiff på bitiugn. Ta ut formen från ugnen och lägg i ett folieomslag. För att få en mer saftigbit, ska man satsa på lägre temperatur än vanligt
På mindre än en halvtimme har du jättegott fikabröd, rykande varmt direkt från ugnen. Även om jag verkligen älskar Stockholm är det ganska skönt att få komma ut på landet för en stund
Gnidinrostbiffen med en pepparmix av grönpeppar, svartpeppar, vitpeppar, rosépeppar och salt. Häll därefter på en marinad av olja, sambal oelek, worchestersås