Blockchoklad och kokosfett doppa kaka recept

Chokladbiskvier med mald mandel

Chokladbiskvier med mald mandel

Smält blockchokladochkokosfett i vattenbad. Skålla och mal mandeln. Doppa kakorna i chokladen. Blanda mandel och florsocker
Chokladmazariner

Chokladmazariner

Smält chokladen ochkokosfettet i vattenbad eller i mikron. Stick en gaffel i bitarna ochdoppa dem i chokladen
Jordgubbstårta med chokladganache

Jordgubbstårta med chokladganache

Denna tårta består av vanilj och chokladbotten, den är fylld med jordgubbsmousse och passionsfruktsdroppar, spacklad med jordgubbsgrädde och dekorerad med chokladganache, vispgrädde ochchokladdoppade jordgubbar
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Doppa sedan krämsidan i den avsvalnade smälta blockchokladen. Skålla och mal mandeln. smörkräm på kakans undersida
Tresnibbar

Tresnibbar

Arbeta ihop matfett, socker, ägg, hjorthornssalt och mjöl. Doppa snittytorna i chokladen (stick dem på en gaffel så är det lättare)
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

En kaka som brukar finnas på de flesta konditorier, den innehåller mandelmassa och fylld med en härlig chokladsmörkräm, doppad i blockchoklad
Biskvier i formar

Biskvier i formar

Smält chokladen ochkokosfettet över vattenbad. Sikta ner kakaooch rör i äggulorna. Blanda mandel och florsocker

Baka, baka liten kaka ¦

Smält chokladen ochkokosfetten i vattenbad. Tårtor och kakor smakar så mycket bättre när man bakar själv - kanske för att man använder riktigt smör

Chokladbiskvier

Blanda den med sockret och äggvitorna. Rör matfettet, florsockret och vaniljsockret till en pösig smet

Ullas mandelbiskvier

Smält blockchokladen i vattenbad med kokosfett eller margarin ochdoppa kakornas övre del (den med smörkrämen) i chokladen

Dundertoppar

Smält blockchokladenoch fettet till garneringen i vattenbad. Smält blockchokladen i vattenbad. Vispa äggvitan lätt och blanda den med mandelmassan

kokosstänger med choklad

Smält chokladen och blanda den med kokosfettet. Doppa kokosbitarna i chokladen och vänd dem runt (använd t

Brittas mandeltoppar

När nougaten stelnat doppa kakorna i smält blockchoklad blandad med lite kokosfett. Blockchoklad. Riv och blanda mandelmassan med en äggvita i taget och därefter sockret

Himmelska torn

Blanda den med vispgrädde ochkokosfett i en kastrull. Tillsätt nougaten, skuren i mindre bitar, och konjaken eller whiskyn

Chokladmazariner

Smält chokladen ochkokosfettet i vattenbad. Spetsa bitarna på en gaffel ochdoppa dem i chokladen. Lossa kakanoch låt den svalna i långpannan

Recept enligt önskemål

Smält blockchokladenoch bred över kakan, låt stelna i kylskåp och dela i sedan i bitar med en kniv. Smält chokladen ochkokosfett eller olja i ett vattenbad eller i mikron

Chokaldbeskvier

Smält blockchokladen med fettet över vattenbad. Blanda i vanilj- och florsockret samt sikta ner kakaon