Blåmusslor utan vin recept

Grillade blåmusslor med vitlök och chili

Grillade blåmusslor med vitlök och chili

Servings. Servings. Servings. Servings. 4. Cook Time. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. 30 Min. Gazpacho. Parmesan och vitlöksschampinjoner
Blåmusslor med örtsmör

Blåmusslor med örtsmör

1. Skrapa och tvätta musslorna i rinnande kallt vatten. Se till att alla skal är slutna. Knacka på öppna musslor, om de inte sluter skalen så släng dem
Champagnebräserade blåmusslor

Champagnebräserade blåmusslor

Låt stå cirka 30 minuter , så sanden försvinner. 1 kg färska blåmusslor. Borsta de färska musslorna väl under rinnande kallt vatten
Blåmusslor m/ lite friterat & majonnäs!

Blåmusslor m/ lite friterat & majonnäs!

Häll på vitvinet. 1 nät musslor1 kruka koriander1 tomat2 små charlottenlökar2 vitlöksklyftor2 deciliter vitvin1 dl gräddeFräs grönsakerna och hälften av koriandern i olja i en kastrull. 2 deciliter vitvin
Vitvinskokta blåmusslor

Vitvinskokta blåmusslor

Vad passade bättre än att fixa vitvinskoktablåmusslor till surdegsbrödet som jag bakade i lördags. Ångande heta blåmusslor i grytan med vitvin, musselspad, chili, vitlök, gullök, svartpeppar, salt & persilja

Mustiga Blåmusslor kokat i stout

skölj Blåmusslorna kallt under kranen och skrapa bort allt som inte tillhör musslan själv dvs. 1 förpackning blåmusslor med skal , så färska som möjligt
Parmesangratinerade blåmusslor

Parmesangratinerade blåmusslor

1 kg frysta, kokta blåmusslor. 1 kg frysta, kokta blåmusslor. Gillar du musslor så är det här definitivt ett recept värt att prova
Röding med löjrom, blåmusslor och rotfrukter

Röding med löjrom, blåmusslor och rotfrukter

1 kg blåmusslor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skinn- och benfria rödingfiléer 4 msk Kalix löjrom 1 msk olivolja 1 tsk salt och peppar 500 g rotselleri 200 g gulbetor 300 g morötter 1 liten purjolök ½ huvud blomkål 200 g blad från spetskål rivet skal och saft av ½ citron 1 schalottenlök finhackad 1 dl hackad färsk dill 1 tsk salt och peppar 1 kg blåmusslor 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor finhackade 5 kvistar färsk timjan 50 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk salt och peppar