Blåmusslor utan skal recept

Vitvinskokta blåmusslor

Vitvinskokta blåmusslor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 40 st blåmusslor 3 st Schalottenlök(ar) 1 st vitlöksklyfta(or) 2 msk smör 4 dl vin , vitt 2 dl grädde 2 msk persilja , finhackad Köp receptet
Vitlöksgratinerade blåmusslor

Vitlöksgratinerade blåmusslor

Blåmusslor bas1 kg blåmusslor, färska eller frysta 3 schalottenlökar 2 msk smör 2 dl vitt vin, + 1 dl vatten. Blåmusslor röra3-4 klyfta vitlök 50 g smör 1 dl persilja, hackad 2 msk ströbröd 1-2 msk citron, pressad 2 krm salt 1 krm peppar 1 dl parmesanost, riven
Blåmusslor i tomatsås

Blåmusslor i tomatsås

1 kg färska blåmusslor. 1 kg färska blåmusslor. Det kan vara jag som har förutfattade meningar, men jag har fått för mig, att många är rädda för - eller i alla fall avstår från - att laga musslor
Blåmusslor, tonfisk och Salmalax...

Blåmusslor, tonfisk och Salmalax...

Nu har vi fått en god dos Omega 3. Varför ta kapslar när man kan få det i den här formen. Tunna skivor salmalax och en bit tonfiskfiléVänd runt tonfisken i en het panna med smör
VINKOKTA BLÅMUSSLOR OCH LITE KOKTA HAVSKRÄFTOR

VINKOKTA BLÅMUSSLOR OCH LITE KOKTA HAVSKRÄFTOR

Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i en stor kastrull utan att det tar färg. Hade nämligen tidigare blivit dålig av en mysko mussla in en, vad jag då tyckte, god skaldjurssallad

Kokta blåmusslor

1 kg blåmusslor , Säljs ofta i nät om 1 kg. 1. Börja med att skrubba musslorna för att minimera risken för dålig smak
Vitvinskokta blåmusslor

Vitvinskokta blåmusslor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 40 st blåmusslor 3 st Schalottenlök(ar) 1 st vitlöksklyfta(or) 2 msk smör 4 dl vin , vitt 2 dl grädde 2 msk persilja , finhackad Köp receptet
Champagnebräserade blåmusslor

Champagnebräserade blåmusslor

1 kg färska blåmusslor. Borsta de färska musslorna väl under rinnande kallt vatten. Kasta de som är trasiga
Vitvinskokta blåmusslor

Vitvinskokta blåmusslor

Det fick duga med blåmusslor från vårt grannland Danmark. ca 2 kg blåmusslor (eller två nät). ca 2 kg blåmusslor (eller två nät)