Min lille korv. Igår kväll var det en nybadad liten bläckfisk som stod där och nyfiket såg på, åtminstone en stund, innan han attackerade bestickkorgen
saluhallen och köpt Alla fina skaldjuren, musslor, havskräftor, räkor, bläckfisk. 20 Euro, färsk fisk & skaldjur, kött, korvar i alla de former, vita, svarta och det fanns ve r k l i g e n A L L T i matväg att inhandla. a fick den här fina olivoljan följa med i resväskan, en vit smal lång korv som smakade nästan som en chorizo, den fina lufttorkade skinkan Pata Negra ifr den svarta grisen och så självklart den fina milda getosten som inte kostade mer än ca 16 sv
Bäst av alla var den friterade bläckfisken. Här finns Adam och Albin med sina raamennudlar, Stefano Catenacci med spännande lyxrätter i småportioner, Magnus Nilsson från Fäviken med sin korvkiosk, nobelldessertskaparen Magnus Roos med ett patisserie/café och många fler
ex havskräftor, bläckfisk, pilgrimsmusslor med lite goda såser och ett glas bubbel till. Jag försöker att få igång en grupp på Facebook där man skall byta erfarenheter mm när det gäller att göra egen korv, har du något spännande recept, eller har du rent av aldrig testat
Skaldjursmixen jag använde innehöll musslor, bläckfisk och räkor. Skiva korven. 2 chorizokorvar. 2 paprikor 2 chorizokorvar 1 pkt (ca 400g) fryst skaldjursmix (ICA) eller andra skaldjur
Det eller bläckfisk. kokt korv med bröd mamma. Men enligt mina barn var det "Hulken goda" och är man fem år och superhjältenörd är det ett gott betyg på mat
Jag beställde också grillad bläckfisk som var en riktig hit, den var både jättemör och full av smak. Allt smakade bra förutom korven som nog var den billigaste de kunnat köpa för den smakade mest vatten