Chokladtryffel. Temperera rikligt med choklad och doppa biskvierna. Mandelbiskvier. Spritsa ut massan i önskad storlek på en plåt med bakpapper eller silikonmatta
Sarah Bernhardt biskvier. Rör om så all choklad smälts ihop med gräddblandningen. Tryffeln ska svalna i rumstemperatur och sedan spritsas, har den stått i kylen får du låta den stå framme ett tag eftersom den blir fort stel i kylen
Jag är riktigt svag för biskvier, och har bakat olika sorter flera gånger med lyckat resultat. Den läckra kombinationen med mandelmassa och chokladtryffel är som en skänk från ovan
Anki bakade små biskvier som hon fyllde medapelsintryffel. Idén fick jag när jag smakade en tryffel från Chocolats de Pierre som var smaksatt med stadens speciallikör baserad på rom och hemlig kryddning
Jag brukar alltid ta i rejält med choklad när jag ska rulla bollar, tryfflar eller doppa biskvier. I måndags fyllde en av mina älskade svärsöner år, och eftersom han är pappaledig med lilla I, tittade de ut till mig på dagen och förljuvade min lantliga tillvaro
helt plötsligt har två timmar gått och förutom att jag slukat två galet goda biskvier så har jag inte kommit ett dugg närmare ett beslut angående några golv, eller rättare sagt det där med golv försvann redan vid den snygga soffan
Riv kylskåpskall mandelmassa och blanda med äggvitorna. att det är en tryffelfyllningen i dem. Klicka ut på bakplåtspapper och tryck ut till rundlar med mjölad hand
Dessa skapelser omnämns som bakelser, men är mer som små lyxiga kakor – som en biskvi men istället för sockertung smörkräm fylls de med krämig chokladtryffel