Biskvier har börjat komma i alla möjliga olika smaker och skepnader. Men eftersom den är rätt söt (inte så konstigt när det är en sirap) så duttade jag i några droppar lime för att tillsätta lite syra
I ursprungsreceptet (som kommer från Allt om Mat ) använde man cointreau eller apelsinsaft, men eftersom jag inte hade något av det tog jag vad som fanns hemma, nämligen FUN Light Lemon Lime
Hacka chokladen och smält den, var för sig • Doppabiskvierna hastigt i chokladen, hälften av dem i den mörkaoch resten i den vita, strö över lite kokos och förvara kallt
Och Stina och Malmberg hade ägnat sin torsdag kväll till att baka biskvier till mig. Smörstekt smulad sockerkaka, italiensk maräng, lemoncurd, bär och Kims hemgjorda glass med mynta och lime
* saft av en lime. ) Bästa sysslan när man är ledig (enligt mig) Blev en massor av olika expermient, men måste säga att dessa nyttiga biskvier blev en favorit
Doppa sedan biskvierna i chokladen och strö på strössel. skal från 2 lime + saft från 1. Ställ sedan biskvierna i frysen i ca 30-40 minuter. skal från 2 lime + saft från 1
Det första man tänker på kanske är biskvier och damsugare men det kan vara så mycket annat också. Inuti chokladskalet är det först passionsfruktstryffel och ovanpå det vaniljkräm smaksatt med lime
Smaksätt fyllningen till de gula biskvierna med citron och till de gröna med lime. Färga chokladen gul till citronbiskvierna och doppa smörkrämssidan i chokladen