Biskvier leila recept

Biskvier med nutella

Receptet på bottnarna kommer från Leila och de blev verkligen supergoda. Tyvärr hör även biskvier till min det är äckligt lista på grund av detta, ända tills nu det vill säga
Mockabiskvier med rom

Mockabiskvier med rom

Receptet kommer ursprungligen från Leila Lindholm, bortsett från några små ändringar jag gjort, som tillsatsen av rom och krossade kaffebönor tex, och frånvaron av smält choklad i smeten, osv
Kaffebiskvier VS. apelsinbiskvier!

Kaffebiskvier VS. apelsinbiskvier!

utgick från ett recept från Leila, som jag tidigare bakat en version av HÄR. Är ni nyfikna på andra biskvier jag gjort, finns ett inlägg här
Macarons, macaroons och makroner

Macarons, macaroons och makroner

Macarons, macaroons eller makroner som de också kallas är små underbara franska bakverk som är en blandning mellan biskvier och maräng
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Jag använde ett recept från Leila bakar. Bred krämen på undersidan av biskvierna med en palett eller slickepott

Leilas chokladbiskvier

Bred krämen på undersidan av biskvierna med en palett eller slickepott. Doppa biskvierna så att smörkrämen täcks i choklad och låt dem stelna på ett bakplåtspapper

Mintchokladbiskvier!

en blandninge av bottnar från Leila, en kombination av smörkräm från två olika recept, och egna smak- och garneringsidéer