Blev inte exakt efter BirgittaHöglunds recept eftersom jag inte hade någon kokosolja hemma. ) Jag var så fräck att jag kopierade Birgittas text rakt av, lade bara till mina ändringar i receptet
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Jag äter mitt fröknäcke gärna med en tjock skiva brieost på men det är gott att äta med bara lite bregott på också
Idag bakar jag fröknäckebröd som är supergott, receptet är hämtat från BirgittaHöglunds mat. . Känner att jag börjar få orken tillbaka, har haft en ganska långdragen förkyldning som satt käppar i hjulet
Grundreceptet kommer från Birgitta Höglund. Till makens och min födelsedag bakade jag även fröknäcke, i första hand för att jag skulle ha något att knapra på
Hittade det här receptet på BirgittaHöglunds blogg och jag har redan hunnit göra det två gånger. . Som ni vet så försöker jag verkligen hålla mig till en lågkolhydratkost
Frökex och fröknäcke har blivit väldigt populära, inte bara i LCHF/Paleokretsar. Nedan följer en ny variant på mitt fröknäcke, som numera bakas av Huså Bröd
Recept Fröknäcke från BirgittaHöglunds kokbok Långkok för LCHF och PALEO. BirgittasFröknäcke finns även att köpa i vissa välsorterade butiker eftersom Huså Bröd blev intresserade av Birgittas recept och nu samarbetar med henne och bakar "Spröda frökex"
Tänkte att jag skulle testa att göra BirgittaHöglundsfröknäcken lite senare idag. Till morgonkaffet idag blev det en enkel lchf frukost med Finn crisp, brieost, majonäs och ägg
Vi bjöds på goda tilltugg, fröknäcke med en chèvreröra och tapenade smakade väldigt gott ihop med mitt val av dryck, ett glas rödbetssaft med bubbelvatten, hallon och blåbär