Fler av mina Lunch/Middags-tips hittar ni HÄR. På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Det ska vara billigt och hålla länge. Speciellt lunch. Lunchmat överlag är egentligen ganska dålig mat. Speciellt inte när man är ute och reser eller har representationslunch
Enkelt att göra är det naturligtvis också och det blir ofta mat kvar till lunchen dagen efter. Det här är ett exempel på vad vi kan äta när det man inte har lust att åka till affären eller om man vill laga budgetmat
Linssoppa från frysen till lunch och till middag lagade jag en kikärtsgryta med banan. Med tanke på brist på pengar ska jag försöka äta mycket ur frysen och dessutom laga mycket mat med kikärter, bönor och linser framöver tänkte jag
Lunch på Tommy Myllymäkis Julita Värdshus. Jag glömde nästan bort att jag skulle visa er bilder från vår lilla utflykt till Katrineholm som vi gjorde förra helgen för att besöka Julita Wärdshus
du kan välja mellan hummer, burgare eller lobster roll och de kostar alla £20, vilket känns billigt för en hel hummer men dyrt för en burgare, men den såg otroligt god ut så den vill jag prova nästa gång
Igår var vi på besök hos några vänner och de bjöd på en jättegod lunch som bestod av olika sorters kallskuret, ostar, pastasallad med pesto, grönsaker och krutonger