Biff rydberg med äggula och dijonsenap recept

Biff Rydberg med pepparrots- och senapskräm

Biff Rydberg med pepparrots- och senapskräm

Servera köttet genast med den steka potatisen, löken, senapskrämen samt äggula. Vispa smetanan/grädden fast och blanda meddijonsenap, socker samt pepparrot
Biff Rydberg

Biff Rydberg

Servera meddijonsenapoch sallad och äggulorna i sitt skal i en äggkopp. Stek potatisen i en panna med olja och smör tills den fått vacker färg och är mjuk
Biff Rydberg med senapscreme

Biff Rydberg med senapscreme

Dock är denna rätt inte särskilt vinvänlig med den råa äggulan. Servera gärna den råa äggulan i ett litet snapsglas
Klassisk biff a la Rydberg

Klassisk biff a la Rydberg

Servera med äggulor, worcestersås och riven pepparrot eller dijonsenap. Lägg köttet och löken på fatet med potatisen
Biff Rydberg

Biff Rydberg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram oxfilé 1 salt 1 soja , japansk 1 olja , till fritering 1 svartpeppar 1 smör , och olja till stekning 2 st gul lök(ar) 4 st potatis(ar) , rooster 1 strösocker Senapskräm 3 msk strösocker 1 msk dijonsenap 2,5 dl vispgrädde , 40 % 2 msk pepparrot , riven 1 salt 2 msk senapspulver , Colman's 1 svartpeppar Till servering 4 st äggula(or) Köp receptet
Biff Rydberg

Biff Rydberg

Vispa ett par tag till och smaka av med salt och peppar. Smör och olja till stekning. Smaka av med salt, peppar, en nypa socker och en skvätt soja
Biff Rydberg…

Biff Rydberg…

BiffRydberg, denna klassiker, denna gigant bland giganterna med sin enkelhet i kombination med lyx och god smak kan konkurrera ut nästan vilken maträtt som helst”

Biff Rydberg

Vispa ett par tag till och smaka av med salt och peppar. Vispa grädden lätt och tillsätt övriga ingredienser till senapskrämen
Biff Rydberg!

Biff Rydberg!

Lägg dem i formen med lökarna och håll varm i ugnen. salt och peppar. Lägg köttet i formen med potatis och lök, garnera med persilja
Vegansk Biff Rydberg

Vegansk Biff Rydberg

I grund och botten är det en dekonstruerad pytt i panna med råstekt potatis, stekt lök ochbiff som serveras med en senapssås och ofta en rå äggula
Biff Rydberg!

Biff Rydberg!

Lägg dem i formen med lökarna och håll varm i ugnen. Skala och dela lökarna och lägg dom på en ugnssäker form
Biff Rydberg med senapskräm

Biff Rydberg med senapskräm

Det är en lyxig variant av pytt-i-panna med oxfilé, stekt lök och tärnad potatis som toppas medäggulaoch persilja
Biff Rydberg á la Järnmarker

Biff Rydberg á la Järnmarker

Servera med en äggula i sitt skal och lite hackad persilja. Salta och peppra oxfilén och stek i en het panna tills du fått fin yta men köttet fortfarande är medium i mitten
Biff Rydberg

Biff Rydberg

Nu är det bara att servera allt, blanda gärna runt lite persilja i potatis/löken och lägg upp på en tallrik, lägg köttet bredvid och avsluta med en äggulaoch lite dijonsenap
Biff Rydberg

Biff Rydberg

Självklart serverade vi med en äggula i sitt skal och senapscreme (creme fraiche ochdijonsenap). Jag hade även lite tärnade morötter med för färg och smak
Biff Rydberg med senapscreme

Biff Rydberg med senapscreme

Börja med att skala och tärna potatisen i lagom bitar. En riktigt god och lyxig pytt i panna på stekt potatis, lätt karamelliserad lök och brynt oxfilé

Biff Rydberg på grillen

Här kommer recept medryggbiffoch färskpotatis. Stek löken med smör, krydda med salt och peppar, lyft upp löken och håll varm