Servera köttet genast med den steka potatisen, löken, senapskrämen samt äggula. Vispa smetanan/grädden fast och blanda meddijonsenap, socker samt pepparrot
BiffRydberg är egentligen inget konstigare än grovt tärnad stekt oxfilé, råstekt potatis, stekt lök, äggulaoch oftast någon sorts senapsgrädde eller -kräm
Servera meddijonsenapoch sallad och äggulorna i sitt skal i en äggkopp. Stek potatisen i en panna med olja och smör tills den fått vacker färg och är mjuk
“BiffRydberg, denna klassiker, denna gigant bland giganterna med sin enkelhet i kombination med lyx och god smak kan konkurrera ut nästan vilken maträtt som helst”
Servera med en äggula i sitt skal och lite hackad persilja. Salta och peppra oxfilén och stek i en het panna tills du fått fin yta men köttet fortfarande är medium i mitten
Nu är det bara att servera allt, blanda gärna runt lite persilja i potatis/löken och lägg upp på en tallrik, lägg köttet bredvid och avsluta med en äggulaoch lite dijonsenap
Självklart serverade vi med en äggula i sitt skal och senapscreme (creme fraiche ochdijonsenap). Jag hade även lite tärnade morötter med för färg och smak
Börja med att skala och tärna potatisen i lagom bitar. En riktigt god och lyxig pytt i panna på stekt potatis, lätt karamelliserad lök och brynt oxfilé