Skala och finhacka löken. BiffRydberg är en svensk klassiker. Lägg i köttet och sedan löken. Rör inte om direkt utan låt köttet och löken vara tills pannan har fått upp värmen igen
BiffRydberg är egentligen inget konstigare än grovt tärnad stekt oxfilé, råstekt potatis, stekt lök, äggula och oftast någon sorts senapsgrädde eller -kräm
Hacka löken och tärna köttet. BiffRydberg på älgstek. Stek lök och kantarellerna. BiffRydberg,. Blanda sedan försiktigt i hop den stekta potatisen, köttet, kantarellerna och löken i en stor panna och strö över rikligt med hackad persilja
Hacka löken och skär oxfilén i lika stora tärningar som potatisen. BiffRydberg är ju en slags lyxig pyttipanna gjord på oxfilé och det är ju bara hur gott som helst
4 8 stora potatisar 600 g ryggbiff eller oxfilé 3 gula lökar 1/2 kruka persilja ca 5 msk smör ca 3 msk olja salt och vitpeppar Till servering äggulor och senap Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Stek under tiden löken mjuk i rikligt med smör på låg-medelvärme. Och bästa sättet att använda upp dessa bitar är helt klart genom att göra BiffRydberg
En BiffRydberg består av tärnad potatis som råstekts, tärnad oxfilé som hastigt stekts samt hackad gul lök som långsamt fått bryna till en mjuk och gyllenbrun lökmassa