Gröna biffarmedris. Forma biffar och stek i smör eller olja i en medelvarm panna. Jag har gått med i en massa vegetariska grupper på Facebook och har efter första veckan redan gått ur några
Det är lite konstigt med tanke på att många fokuserar ju givetvis på höjdpunkten i middagen, som i det här fallet för många säkert blir att man väljer att laga en teriyaki biff
Servera medris och sallad. Smaka av med salt och peppar. 400 g lövbiff. 6 dl kokt ris. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof medris och sallad
Servera tillsammans medris eller potatis. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Jag tycker många grönsaksbiff-recept som jag stött på i själva verket har visat sig vara en pannkakssmet med grönsaker i (nog för att det är gott men jag vill ha riktiga vegebiffar)