Samma sak med avokadon och paprikan, gillar du inte det, blanda istället i vitlök, fräst gullök, bladspenat, svamp, morötter eller kanske tärnad fetaost
Lammlövbiffar med portionsgratänger. 35+15 g chèvre eller fetaost. 250 g lammrostbiff. 1 tsk dijonsenap. Dela köttet i två bitar och bulta ut dem till ca 1 cm tjocka biffar. 15 g chèvre eller fetaost. 250 g lammrostbiff. 1 tsk dijonsenap
Råstekta potatisrösti och någon sorts polsk stekost (som jag bytt ut mot halloumi – funkar perfekt) och sedan en mustig och senapskryddad svampstuvning, lite lik den i en rysk biff stroganoff
Jag bjöd på grillad kycklingfile med glaze, baconlindade nötfärsbiffar med färska örter och soltorkade tomater, ugnsrostade potatisar, grekisk sallad och coleslaw
Nötfärsbiffar med fetaost och bönmos. Utskuren biff med ugnsbakade grönsaker. Finhacka rödlöken och blanda den med yoghurten, tonfisken och dijonsenapen
Under tiden gör du följande • Strimla den rostade tomaten och blanda det med köttfärs, olivolja, pressad vitlök, hackad timjan, dijonsenap, ägg, havssalt och svartpeppar • Äter du mejeriprodukter så kan du fylla biffarna med fetaost
Blanda de varma morötterna med ruccola, hasselnötter smulad fetaost och olivolja. Idén till detta recept fick vi efter att ha sett de färgstarka morötterna i grönsaksdisken