Det här behöver du. Naturlig, frisksyra och något man ofta har hemma. Villmaninte använda vinäger, och man har ju såklart intealltidvittvin hemma då är citronen perfekt och faktiskt godare än vin
Då behöver jag inte vara rädd att gelén är för varm och gör grädden dålig och jag känner mej mer säker på att jag får den där jag vill ha den och i ett jämt läger
Det intressanta var att vitlökssmaken blev mer framträdande med sötman från apelsin och clementin, medan syranilime och citron drar ner de starkare noterna från både vitlöken och chilin
Efter devisen att manintebehöveruppfinna hjulet igen är det just denna fenomenala kokbok jag går till så snart jag ska göra något riktigtklassiskt, som en Hollandaise
Manbehöver ju inte bara köra italienskt för att maten kommer därifrån så det får bli en kombo. Det kommer att se ut som att du behöver skumma men det behövs inte
Räkna med att grytan kanske behöver två timmar på spisen. Osso buco är en gryta som inte är så tung som man kan tro, faktum är att jag upplever den som ganska frisk och lätt
Du behöver. Såsen passar både tillfisk och kyckling, eller så kan man göra vegetarisktalternativ med till exempel quinoa, fetaost, spenat, kanske även rostad pumpa eller sötpotatis – att servera med den här goda såsen
Det är helt fantastiskt hur mycket vatten manblir av med då – det var det som fickmig att inse att den pryl jag ansett vara en av de mest onödigai ett kök i själva verket hör till de mest oumbärliga
Använder du torkade ska du tänka på att ju hårdare de är desto längre tidbehöver de blötläggas. När kycklingen är klar (saften som kommer ur den när du sticker eller skär den är klar, inte rosa) smakar du av så det är fin balans på syran från vinet och citronen och råsockret och kryddorna
Låt såsen puttra ihopi kastrullen och smaka av ifall du behöver mer syra från citron eller lime, bananerna och jordnötssmöret ger sötma som mår bra av att balanseras av både aningens hetta från kryddorna och syra från citrusfrukterna