Bechamel sauce recept

Sauce Bechamel

Sauce Bechamel

Sauce Béchamel är en vit grundsås som ibland kallas mjölksås, eftersom matfet och mjölredningen ska spädas med mjölk
Cannelloni al Pesto Genovese
  										Cannelloni with Pesto and Béchamel Sauce

Cannelloni al Pesto Genovese Cannelloni with Pesto and Béchamel Sauce

Ingredients 4 tablespoons olive oil 1 large onion, peeled and finely chopped 1 carrot, peeled and finely chopped 1 courgette, finely chopped 500g minced beef ½ glass red wine 1 tablespoon tomato purée 5 fresh basil leaves 350ml passata (sieved tomatoes) 12 ready-made fresh pasta sheets to taste salt and pepper For the pesto 30g pine nuts 100g fresh basil leaves 1 garlic clove, peeled 170ml extra virgin olive oil 30g freshly grated parmesan cheese For the béchamel sauce 50g butter 50g plain flour 500ml semi-skimmed milk 50g freshly grated parmesan cheese
Pastagratäng med skinka ..

Pastagratäng med skinka ..

½ Strimlad purjolök Vit grundsås (sauce béchamel) 2 msk smör, eller margarin 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk salt och peppar (Senap) Rikligt med riven ost Gör så här. ½ Strimlad purjolök Vit grundsås (sauce béchamel) 2 msk smör, eller margarin 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk salt och peppar (Senap) Rikligt med riven ost Gör så här
Beet, Greens and Cheddar Crumble

Beet, Greens and Cheddar Crumble

Slowly whisk in milk until mixture forms a thick, smooth sauce. teaspoon Worcestershire sauce. teaspoon Tabasco sauce, more as needed
Lasagna

Lasagna

Låt den fräsa medan du börjar med Bechamelsåsen. Let it sizzle while you start with Béchamel sauce. Dejar freier a fuego bajo mientras inicia con la salsa de bechamel
Lasagna

Lasagna

Låt den fräsa medan du börjar med Bechamelsåsen. Let it sizzle while you start with Béchamel sauce. Dejar freier a fuego bajo mientras inicia con la salsa de bechamel

Vegetarian lasagna with eggplant

Last weekend my mother and I made a vegetarian lasagna but since I am trying to limit my dairy intake we did it without cheese and bechamelsauce
Lasagna

Lasagna

BECHAMELSAUCE. Melt the butter in a saucepan over medium heat and add the flour, whisk for about a minute and add the milk a little at a time, whisking constantly
Simple Vegetarian Lasagna

Simple Vegetarian Lasagna

This time I made a bechamelsauce, but you can also use ricotta or crème fraîche in your lasagna. Den här gången gjorde jag en bechamelsås, men man kan också använda sig av ricotta eller creme fraîche i lasagne
Brysselkål med apelsinsås

Brysselkål med apelsinsås

Nu är jag ingen hejare på stuvning eller den enklaste såsen - Sauce Béchamel - vanlig vit grundsås. Det har blivit en del brysselkål den senaste tiden
PS Café

PS Café

homemade pasta with gingered lamb mince, eggplant, mozzarella, bechamelsauce. PS Café finns på fyra olika platser i Singapore
If I had my whey

If I had my whey

- Använda i lasagne istället för bechamel. Whey is super healthy  and can be used for a variety of things as hair- and skincare, instead of water for baking, instead of white wine in soups or sauces… Who knew

Vit grundsås eller sauce béchamel

Smält fettet i en kastrull. Rör i mjölet. Drag kastrullen åt sidan och tillsätt kall mjölk. Ställ tillbaka kastrullen och låt såsen koka upp under omrörning

Jordärtskockssufflé

Vad vi nu har gjort är en vit grundsås, sauce béchamel, fast med jordärtskocksspadet förutom mjölk. Det här är ett recept som kommer från en alldeles underbar kokbok jag har i min digra kokbokshylla